Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

De ce este ok sa NU ai domnisoare de onoare

Să fii înconjurat de familie și prieteni în ziua cea mare e un lucru minunat. Dar, uneori, presiunea poate fi mare pentru a respecta anumite tradiții de nuntă. Tradiții care ar putea să nu ți se potrivească -inclusiv a avea domnișoare de onoare. Acesta poate fi o experiență pozitivă pentru mulți, dar poate că nu ți se potriveste. Și știi ce? Asta e 100% OK!

Preferi să faci lucrurile singură

Ca mireasă, un singur lucru nu prea așteptam să-l fac alaturi de prietenele mele,asta era alegerea rochiei de mireasa. Îmi cunosc foarte bine stilul și am simțit că ar fi mult mai confuz și stresant dacă aș avea alături de mine șase dintre prietenele mele care să-și dea cu părerea. Simțiți același lucru? Nu vă simțiți presați să aveți domnișoare de onoare doar pentru a vă "ajuta" cu toate detaliile. Dacă te simți mai confortabil să faci lucrurile singură, atunci fă asta!

Alegerea prietenilor

Aceasta poate fi o provocare! Am câteva prietene apropiate ale căror petreceri de burlăcițe ar fi fost ridicol de mari dacă ar fi inclus toți prietenii apropiati. La un moment dat trebuie să tragi linia și poate pentru tine, renunțând la o petrecerea de burlăcițe, este alegerea potrivită. Alte opțiuni includ a avea o singură domnisoară de onoare și un singur cavaler, sau doar frații tăi! Cel mai important, nu faceți o petrecere a burlăcițelor doar pentru a nu-i dezamagi pe cei apropiați, aceasta este ziua ta și ar trebui să faci ceea ce-ți convine.

De ce este ok sa NU ai domnisoare de onoare
De ce este ok sa NU ai domnisoare de onoare
De ce este ok sa NU ai domnisoare de onoare


Publicat pe: 13/06/2018