Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Cum planifici o a doua nunta

Dacă ați fost căsătoriți înainte, atunci veti trata diferit jurămintele de căsătorie și noua relație de durată. Să te căsătorești din nou este o a doua șansă de a aduce viața personală pe drumul cel bun.
 
Dacă vă planificați cea de-a doua căsătorie (sau chiar a treia), probabil doriti să schimbați mai mult decât partenerul. Iată tot ce trebuie să știți despre cea de-a  doua nunță, de la ceremonie și cum să implicați copiii, dacă există, dacă doriți să vă invitați foștii și pur și simplu să faceți cea mai fericită zi din viața voastră.
 

Să te căsătorești a doua oară

Să te căsătorești din nou este o a doua șansă de a aduce viața personală pe drumul cel bun. Fie văduv sau divorțat, sa te reîndrăgostești și să faci un angajament de durată, sperăm să vă aducă fericirea pentru viitor. Este, de asemenea, șansa ta de a face tot ce ai vrut să faci anterior, dar cu persoana potrivită de data asta! Dacă ați fost căsătoriți înainte, atunci veti trata diferit jurămintele de căsătorie și noua relație de durată.

Invitații pentru a doua căsătorie

Planificând o a doua căsătorie, e probabil că veți dori să faceți totul diferit. Dacă ai avut o nuntă tradițională prima dată, atunci ai putea prefera de această dată o nuntă mult mai mică și personală. Probabil doriți de această dată ca pe invitații să apară doar numele vostru , nu și cel al părinților. Invitațiile de nuntă mai degrabă pot fi contemporane decât tradiționale.

Cum planifici o a doua nunta

Publicat pe: 03/10/2018