Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Intrebari neasteptate pentru nunta

Puteți face mai multe lucruri, inclusiv aranjarea unei mese la local.
Sfatul nostru, în primul rând, este să citiți contractual înainte de a-l semna.
 
Organizarea unei nunți de succes nu este imposibilă, cu un bun planificator, un buget inteligent, organizare și suport moral. Dar chiar si celei mai organizate mirese i-ar putea fi greu să-și amintească fiecare detaliu al planificării și, după cum a spus una dintre miresele noastre, "n-am crezut niciodată că mă voi îngrijora de culoarea șervețelelor!" Deci, aici găsiți întrebări la care probabil nu v-ati fi gândit să le întrebați.
 

Le comand meniuri fotografului / trupei?


Ar putea fi destul de puțini oameni care participă la nuntă, pe care nu îi cunoști neapărat, cum ar fi fotograful / DJ-ul sau o trupă. Sunteți obligat să îi hrăniți? Da, dacă e în contract. Sfatul nostru, în primul rând, este să citiți contractual înainte de a-l semna.

Cu toate acestea, multe mirese simt că este un lucru politicos de făcut, indiferent de ceea ce este stipulat într-un contract. La urma urmei, acești oameni vor fi cu tine pentru cea mai mare parte (sau pentru toată ziua). Chiar dacă sunt plătiți pentru serviciile lor, ei încă sunt oameni și li se va face foame. Deci, puteți face mai multe lucruri, inclusiv aranjarea unei mese la local. Alternativ, dacă aveți un bufet de seară, puteți să-l întrebați pe fotograf / DJ / trupa, când sunt în pauză sau au terminat de lucru. Dacă aveți vreo îndoială, întrebați-i dacă ar trebui să faceți provizii pentru ei.

Intrebari neasteptate pentru nunta

Publicat pe: 02/10/2018