Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Cum sa economisesti bani pentru nunta

Acestea sunt câteva obiceiuri la care puteți renunța, pentru a avea o stabilitate financiară înainte de nuntă.

În mod ideal, nu vă veți baza pe cardurile de credit pentru plata furnizorilor sau pentru alimente în timp ce planificați nunta deoarece nu vă veți da seama atunci când cheltuielile sunt mai mari decât veniturile.

Dacă vă stresați în timpul planificării nunții, nu sunteți singurii! Multe cupluri diminuează cheltuielile, pentru a avea nunta visurilor lor. Dar aici sunt câteva obiceiuri la care puteți renunța, pentru a face totul mult mai realizabil. Vă doriți cel mai bun DJ sau o pereche suplimentară de pantofi, este timpul să strângeți cureaua.

Acestea sunt câteva obiceiuri la care puteți renunța, pentru a avea o stabilitate financiară înainte de nuntă:

Cumpărarea unui nou autoturism:
Deoarece mașinile își pierd valoarea în momentul în care părăsesc reprezentanța, evitați să cumparați o mașină nouă. Cea mai bună opțiune dacă întradevăr aveți nevoie de o altă mașină, este să cumpărați o mașină veche de doi sau trei ani și să o conduceți până când nu mai poate fi condusă! Cumpărarea unei mașini noi atunci când încercați să vă planificați nunta nu este cea mai bună investiție.

Nu vă bazați pe credite:
În mod ideal, nu vă veți baza pe cardurile de credit pentru plata furnizorilor sau pentru alimente în timp ce planificați nunta, deoarece nu vă veți da seama atunci când cheltuielile sunt mai mari decât veniturile.

Cheltuieli mai mari de 25% din venit pe chirie / ipotecă:
O mare greșeala pe care o multime de cupluri o fac în timp ce își planifică nunta este de a cheltui prea mult pe locuința lor. O idee bună este să cheltuiți 25% sau mai puțin pe chirie / ipotecă. Dacă puteți economisi niște bani, atunci acum este momentul să faceți acest lucru, deoarece este mult mai greu să economisiți atunci când atât de mult din venit se îndreaptă spre nevoile de bază.

Cum sa economisesti bani pentru nunta

Publicat pe: 30/09/2018