Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

DIY – coronita de flori

Esti o fire boema si iti doresti ca in ziua nuntii sa ai pe cap o coronita cu flori? Chiar daca noi iti recomandam sa o cumperi pentru ca nu vei avea foarte mult timp liber in preajma maretului eveniment, daca optezi pentru varianta in care s-o faci singura venim in ajutorul tau cu cateva recomandari.

Principalele lucruri de care ai nevoie: banda adeziva colorata, sarma subtire, florile, verdeata, flori ornamentale, foarfeca, patent, pistol cu adeziv.

In primul rand foloseste sarma ca si baza pentru a fixa florile. Atunci cand vei taia florile asigura-te ca vor fi un pic mai lungi (5-7 centimetri) pentru a putea fi mai usor de prins de baza coronitei.

Urmeaza apoi sa tai cateva bucatele de banda adeziva, fiind mult mai simplu sa le tai inainte.

Foloseste o sarma nu foarte groasa, aceasta va reprezenta scheletul coronitei, asigura-te ca se potriveste pe capul tau ca si marime. Poti alege sa lasi partea din spate deschisa si sa ai o coronita ondulata sau varianta in care o legi la spate cu o panglica. Mergand pe varianta a doua iti este mai usor s-o ajustezi la dimensiunea dorita. Cea mai simpla varianta este o coronita rotunda, rasuceste sarma in jurul circumferintei de trei sau patru ori, apoi o legi la capat cu banda adeziva.

Prima data pune forile ornamentale, apoi urmeaza florile mari pe care le puteti grupa in buchetele, urmand sa le legati cu sfoara sau cu sarma subtire. Continuati procedeul acesta pana ce intregul schelet al coronitei este acoperit, variind pe cat posibil nuantele.

Daca vrei sa folosesti flori naturale, sfatul nostru este sa faci coronita cu cateva ore inaintea nuntii, iar apoi sa o lasi in frigider pentru a se pastra impecabil.

DIY – coronita de flori

Publicat pe: 29/09/2018