Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Cum organizezi o petrecere de logodna

Tocmai ce ai fost cerută în căsătorie și acum e timpul să sărbatorim! Planificarea unei petreceri de logodnă reprezintă modalitatea perfectă de a vă aduna toată familia și prietenii înainte de nuntă, pentru a sărbători această piatră de hotar în viețile voastre.
 
O petrecere de logodnă este, de asemenea, un mijloc prin care familiile sau prietenii apropiați sunt gata să se cunoască. Este ușor să îi convingem pe toți să vorbească și să se amestece într-un mediu relaxat.
 
Indiferent de stilul petrecerii de logodnă la care vă gândiți, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă planificați una perfectă!
 
Ce trebuie luat în considerare la planificarea unei petreceri de logodnă
Planificarea unei petreceri necesită timp și considerație - nu la fel de mult ca o nuntă, dar acesta este un moment bun pentru a începe dacă doriți să faceti o practică. Iată cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când planificați o petrecere de logodnă:
 
1. Unde va fi?
Unde veți găzdui petrecerea de logodnă? Poate fi acasă sau trebuie să rezervați un local?
 
2. Când va avea loc?
Doriți să începeți să sărbătoriți imediat sau vă trebuie mai mult timp pentru planificări?
 
3. Există un buget?
Cât veți cheltui? Trebuie să stabiliți un buget pentru asta?
 
4. Pe cine să inviți?
Aveți o listă de invitați sau va fi ceva lejer? Luând în considerare pe cine invitați, vă va ajuta cu cerințele privind bugetul și locația.

Ce trebuie luat în considerare la planificarea unei petreceri de logodnă

Publicat pe: 28/09/2018