Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Cum iti alegi culorile pentru nunta

Culorile pe care le alegeți fixează tonul pentru ziua nunții. Urmați formula noastră simplă și aflați la ce altceva să vă gândiți când alegeți culorile de nuntă.
 
Paletele de culori pentru nuntă
 
Paletele de culori și temele sunt, probabil, cele mai creative lucruri pe care le vei avea de planificat. De la fețele de masă și flori, paleta de culori a nunții va stabili stilul general al zilei.
 
Ai putea să jonglezi cu nuanțe sigure spre exemplu fildeșul sau să folosești nuanțe îndrăznețe. În timp ce vă gândiți că optând pentru culoarea preferată este cea mai bună modalitate de a alege paleta de culori. Iată ce altceva vă sugerăm să luați în considerare înainte de a lua o decizie:

1. Locația
Dacă te căsătorești pe plajă cu marea albastră pe fundal și stâncile albe, tematica nunții de pe plajă ar putea fi îmbunătățită prin folosirea culorilor din mediul marin sau a nuanțelor complementare. Albastrul și verdele vor arăta minunat într-o locație pe litoral, în timp ce o paleta de culori cu roșu închis și portocaliu ar putea să nu fie o alegere tocmai reușită.


2. Anotimpul
Nunțile toamna, când frunzele devin roșii și aurite, este momentul perfect pentru o nuntă în culori calde cu nuanțe vibrante de roșu și portocaliu. Florile, pot influența alegerea paletei de culori. De exemplu, floarea-soarelui va arăta frumos la o nuntă vara, în timp ce trandafirii roșii pot arăta izbitor la o nuntă iarna. Nu uitați că florile de sezon vor fi mai puțin costisitoare.

Cum iti alegi culorile pentru nunta

Publicat pe: 27/09/2018