Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Lista de infrumusetare pentru ziua nuntii

Te vei căsători într-o săptămână! Vei avea atât de multe de făcut, încât vom simplifica lucrurile și vom crea un plan ușor de gestionat pentru săptămâna nunții. Iată ceva ce puteți face în fiecare zi:

Lista de infrumusetare pentru ziua nuntii1. Mergeți la masaj!

Probabil te simti epuizată și stresată. Fă-ți o împachetare cu nămol, o împachetare pentru tot corpul și apoi încheie cu o sesiune de masaj super relaxantă. Am facut asta cu o săptămână înainte de nuntî și am avut o zi super relaxantă la spa cu prietena mea cea mai bună și era exact ceea ce aveam nevoie! Poți chiar să împărtășești asta cu viitorul soț, pentru o relaxare de ultim moment.

2. Nu uita de păr!

Dacă aveți nevoie de o tunsoare sau să vă schimbați culoarea părului, faceți această schimbare cu câteva zile înaintea nuntii, astfel încât să aveți timp pentru a corecta dacă nu iese 100% cum v-ati așteptat.

3. Și sprâncenele sunt importante

Da-ti sprâncenelor forma dorită, indiferent de metoda preferată și în timp ce sunteți acolo, nu uitați de oricare altă îndepărtare a părului facial sau corectare de care aveți nevoie, cum ar fi arsuri, barbă sau orice altceva.


Publicat pe: 26/09/2018