Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

De ce sa alegi pantofi de nunta pe comanda

Mai jos am facut o lista cu 4 feluri in care iti poti personaliza pantofii fara a fi nevoie sa maresti bugetul alocat nuntii
Ai nevoie doar de un marker si putina inspiratie din partea sotului care trebuie sa-si declare dragostea in scris pe talpa pantofilor pe care-i vei purta in ziua nuntii

De ce sa alegi pantofi de nunta pe comanda


Daca te-ai hotarat asupra rochiei, urmatorul lucru pe lista ta sunt pantofii de mireasa. Daca in trecut era suficient sa ai pantofi stralucitori si cu toc inalt, miresele din ziua de azi vor sa-si personalizeze chiar si pantofii. Mai jos am facut o lista cu 4 feluri in care iti poti personaliza pantofii fara a fi nevoie sa maresti bugetul alocat nuntii.

Monogramarea

Inspirati de nunta regala, tot mai multi producatori de pantofi aleg sa foloseasca monograme personalizate. Poti alege dintre diferite fonturi si culori pentru a-ti face o pereche de pantofi unicati, ce denota eleganta si stil.

Alege materialele preferate.

Astazi este foarte usor sa-ti faci perechea de pantofi in functie de materialele care te fac sa te simti cat mai comoda sau sa alegi o culoare in concordanta cu tematica nuntii. Pantofii vor prinde viata in ziua cea mare si cu siguranta toate femeile ti-i vor admira.

Mesaje personalizate

Acest trend prinde din ce in ce mai mult printre cuplurile care vor sa-si personalizeze nunta si vor ca toti invitatii sa inteleaga cat de mult se iubesc. Ai nevoie doar de un marker si putina inspiratie din partea sotului, care trebuie sa-si declare dragostea in scris pe talpa pantofilor pe care-i vei purta in ziua nuntii.

Placute gravate

Daca iti doresti o sedinta foto speciala inaintea nuntii poti alege pantofi josi cu sireturi ce pot fi personalizati cu numele sau initialele voastre gravate pe placute metalice. In ziua nuntii puteti purta amandoi placutele ca si o bratara.

De ce sa alegi pantofi de nunta pe comanda

De ce sa alegi pantofi de nunta pe comanda

Publicat pe: 19/07/2018