Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Traditii regale de nunta

Pentru nunta ta vorbeste cu cei de la cofetarie sa poti degusta din mai multe tipuri, pentru ca pana la urma conteaza ce-ti place

La o nunta regala este traditional ca viitorii miri sa recite juramintele rostite de fiecare rege si regina in parte inca de acum cateva secole

Nici nu s-a terminat bine nunta regala dintre Meghan Markle si Printul Harry ca deja vrem sa stim cat mai multe detalii despre acest eveniment. Daca vrei sa te inspiri din traditia nuntilor regale britanice trebuie sa citesti in continuare.

Palariile

Unul dintre cele mai cunoscute lucruri legate de nuntile regale sunt palariile. Oamenii sunt chiar mai atenti la ce palarii poarta doamnele si domnisoarele la nunta decat ce designer le-a creat rochia. Poate ca nu vrei sa le impui invitatelor tale sa vina cu palarii, dar poti face o sedinta foto cu domnisoarele tale pe aceasta tema.

Tortul

Este o traditie la englezi ca la nunta tortul sa fie unul simplu in care sa predomine fructele, spre deosebire de americani, unde tortul trebuie sa fie de 4 etaje si cat mai incarcat. Pentru nunta ta vorbeste cu cei de la cofetarie sa poti degusta din mai multe tipuri, pentru ca pana la urma conteaza ce-ti place.

Accent mare pus pe discursuri

Nuntile regale pot dura uneori o zi intreaga si se focuseaza in jurul meniului. Discursurile se tin de catre membrii familiei si pot dura uneori minute bune. Daca nu esti genul de persoana careia ii place sa danseze poti cere membrilor familiei si prietenilor apropiati sa tina fiecare cate un discurs.

Juraminte traditionale

La o nunta regala este traditional ca viitorii miri sa recite juramintele rostite de fiecare rege si regina in parte inca de acum cateva secole. Va recomandam sa va inspirati din ele, dar mult mai bine este sa fie ceva personalizat si sa vina din suflet.

Invitatii create personal

Desi pare greu de crezut, invitatiile de nunta trebuiesc facute de viitorul cuplu, de la design pana la text, iar aceasta traditie regala poate fi usor incorporata in planurile nuntii voastre.

Traditii regale de nunta

Publicat pe: 17/07/2018