Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Idei pentru pozele de nunta

Toti prietenii vostri sunt conectati in social media asa ca nu mai cheltui banii pe invitatiile traditionale cand poti trimite invitatia pe email sau pe messenger
Folositi-va imaginatia si creativitatea la maxim vedeti ce aveti deja pe acasa si ganditi-va cum puteti incorpora aceste lucruri in decorul nuntii

Restaurantul, meniurile, decorul, florile, rochia de mireasa, incaltamintea, rochiile domnisoarelor de onoare, tortul - o lista lunga de lucruri de facut pentru nunta, dar bugetul este cam limitat. Multe cupluri aleg sa se casatoreasca dupa 25-30 de ani si in marea majoritatea a cazurile ei suporta toate costurile aferente unei nunti.

Decat sa apelati la un imprumut la banca mai bine alegeti s-aveti o nunta nu prea extravaganta, care sa se indeparteze de traditii, dar sa se focusese mai mult pe voi si s-o puteti personaliza, astfel incat sa economisiti si niste banuti.

Invitatiile
Toti prietenii vostri sunt conectati in social media, asa ca nu mai cheltui banii pe invitatiile traditionale cand poti trimite invitatia pe email sau pe messenger. Daca ai rude mai in varsta poti comanda si cateva invitatii clasice, in felul acesta poti economisi cate ceva.

Locatia
S-a cam dus vremea restaurantelor si a celor 4-5 feluri din meniu, cuplurile moderne de azi aleg sa-si faca nunta in timpul zilei chiar si sub forma unui picnic, in parc sau intr-o ferma. Daca aveti mai multi invitati puteti inchiria un mic restaurant in care sa serviti un meniu usor, dar sa nu iesiti prea mult din buget.

Decorul
Folositi-va imaginatia si creativitatea la maxim, vedeti ce aveti deja pe acasa si ganditi-va cum puteti incorpora aceste lucruri in decorul nuntii. Folositi paleti, servetele de bucatarie pe care le puteti taia si chiar geamantane vechi pentru a da un aer mai retro.

Florile
Daca si tie ti se pare ca pretul florilor a explodat nu esti singura, mai ales daca nu este sezonul lor sau daca vrei anumite flori, care se gasesc mai greu. Alege un buchet care sa se potriveasca bine cu decorul ales de tine, dar nu cheltui o avere pe el, la finalul zilei nu-si aminteste nimeni de aranjamentele florale, care oricum se ofilesc.

nunta

Publicat pe: 14/07/2018