Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Petrecerea burlacitelor: a trecut vremea domnisoarelor de onoare

Cu siguranta ati vazut nunta regala si tipul de machiaj simplu purtat de Megan aceasta tendinta de look natural este la moda printre miresele moderne de azi. A trecut vremea domnisoarelor de onoare care trebuie sa imbrace acelasi tip de rochie si aceeasi culoare

Nuntile au tendinta de a deveni din ce in ce mai personalizate in ultimul timp, atat mireasa cat si mirele prefera sa incerce la nunta lor lucruri noi sau tendinte moderne. Nu le este frica sa taie de pe lista obiceiuri vechi care considera ei nu li se potrivesc.
Personal incurajez o astfel de atitudine deoarece cuplurile ar trebuie sa fie libere in a alege ce fel de nunta prefera si sa includa elemente care chiar semnifica pentru ei ceva, in locul datinilor obisnuite.

Daca albul nu este culoarea ta preferata nu te simti obligata sa porti la nunta ta o rochie de mireasa alba, orienteaza-te spre o culoare care-ti face placere si in care te simti bine.

Tocurile inalte sunt sexy si te fac sa arati grozav, dar unele mirese se tem ca se vor impiedica sau pur si simplu nu vor rezista atatea ore pe ele. Pune confortul pe primul loc, poarta platforme, incaltaminte joasa sau chiar ceva sport daca asta te face sa te simti in largul tau si sa te poti bucura toata noaptea.

Cu siguranta ati vazut nunta regala si tipul de machiaj simplu purtat de Megan, aceasta tendinta de look natural este la moda printre miresele moderne de azi.
Nu va simtiti obligate sa slabiti dramatic doar pentru ca aveti nunta anul acesta. Urmati in program simplu de dieta, mergeti la sala cat de mult puteti si consumati cat mai multa apa. Cel mai important este sa va simtiti bine si sa aratati perfect in ziua cea mare.

A trecut vremea domnisoarelor de onoare care trebuie sa imbrace acelasi tip de rochie si aceeasi culoare. Miresele moderne isi lasa domnisoarele sa imbrace orice tip de rochie le avantajeaza, dar sa fie in aceeasi tematica din punct de vedere al culorilor ca intreaga nunta.

domnisoarelor de onoare
domnisoarelor de onoare

Publicat pe: 12/07/2018