Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Sfaturi utile

Cat costa o nunta?
Am aflat costurile medii ale unei nunți, de la locație până la rochie. Răspunsul, desigur, este că depinde de tipul de nuntă pe care o doriți și de câte persoane invitați.
mai multe detalii
Despre managerul restaurantului
Dupa sedinta foto a cuplului urmeaza intampinarea acestora pentru a incepe petrecerea. Ei trebuie sa fie disponibili la orice ora sa discute cu mai multe cupluri in aceeasi zi sa intampine oaspetii sa tina legatura cu furnizorii logistica si chiar suport emotional.
mai multe detalii
Cum planifici o a doua nunta
Dacă ați fost căsătoriți înainte, atunci veti trata diferit jurămintele de căsătorie și noua relație de durată. 
Să te căsătorești din nou este o a doua șansă de a aduce viața personală pe drumul cel bun.

mai multe detalii
Intrebari neasteptate pentru nunta
Puteți face mai multe lucruri, inclusiv aranjarea unei mese la local. Sfatul nostru, în primul rând, este să citiți contractual înainte de a-l semna.
mai multe detalii
Petreceri pentru mirese
Aceasta este alegerea perfectă pentru miresele care să se bucure de lucruri într-un ritm lent alături de o prajitură grozavă și o conversație bună. În zilele noastre există atât de multe opțiuni pentru aceste petreceri încât este greu să decideți ce să faceți mai ales dacă vă străduiți să găsiți o opțiune care să se potrivească atât cu voi cât și cu prietenele voastre.
mai multe detalii
Cum sa economisesti bani pentru nunta
Acestea sunt câteva obiceiuri la care puteți renunța, pentru a avea o stabilitate financiară înainte de nuntă.
În mod ideal, nu vă veți baza pe cardurile de credit pentru plata furnizorilor sau pentru alimente în timp ce planificați nunta deoarece nu vă veți da seama atunci când cheltuielile sunt mai mari decât veniturile.

mai multe detalii
DIY – coronita de flori
Foloseste o sarma nu foarte groasa, aceasta va reprezenta scheletul coronitei, asigura-te ca se potriveste pe capul tau ca si marime. Prima data pune forile ornamentale, apoi urmeaza florile mari pe care le puteti grupa in buchetele urmand sa le legati cu sfoara sau cu sarma subtire
mai multe detalii
Cum organizezi o petrecere de logodna
Indiferent de stilul petrecerii de logodnă la care vă gândiți, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă planificați una perfectave ne Iată cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când planificați o petrecere de logodnă
mai multe detalii
Cum iti alegi culorile pentru nunta
Urmați formula noastră simplă și aflați la ce altceva să vă gândiți când alegeți culorile de nuntă. Tematica nunții de pe plajă ar putea fi îmbunătățită prin folosirea culorilor din mediul marin sau a nuanțelor complementare.
mai multe detalii
Lista de infrumusetare pentru ziua nuntii
Poți chiar să împărtășești asta cu viitorul soț, pentru o relaxare de ultim moment.
Am facut asta cu o săptămână înainte de nuntî și am avut o zi super relaxantă la spa cu prietena mea cea mai bună și era exact ceea ce aveam nevoie.
mai multe detalii
Idei pentru o nunta memorabilia
De acum il poti aranja pentru a arata impecabil si bineinteles trebuie sa respecte tematica nuntii, tot mai multe firme ofera astfel de servicii pentru animale.
mai multe detalii
Tipuri de bufete pentru nunta
Mulți dintre noi au amintiri neplăcute și ultimul lucru pe care îl doriți pentru nuntă este mâncarea proastă.
mai multe detalii