Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

NuntaTex

NuntaTex
Rating:   (din 11 voturi)
Bucureşti 0373 78 44 48 Soseaua Colentina nr 462 E
Cu o bogată experienţă profesională din anul 2008, firma noastră Nuntatex continuă să vă surprindă prin originalitatea şi calitatea produselor noastre.
Scopul nostru este de a avea grijă de servirea impecabilă a clientului şi de a-i oferi clientului marfă de cea mai bună calitate.
Dea lungul timpului am constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma noastă e în continuă dezvoltare.
Ştim că visul oricărui cuplu este să aibă parte de o petrecere unică şi de aceea vă punem la dispoziţie diferite materiale textile, decoraţiuni ,accesori şi invitaţii de nuntă care sunt perfecte şi pe gustul fiecăruia dinte voi.
Pentru orice întrebare nu ezitaţi să ne contactaţi!
Servicii
Alte oraşe
Alte oraşe
Flori
Flori
Invitaţii
Invitaţii
Decoraţiuni pentru mese/scaune
Decoraţiuni pentru mese/scaune
Decoraţiuni
Decoraţiuni
Alte accesorii
Alte accesorii
Livrare la domiciliuCere oferta pentru serviciile de care ai nevoie
Cererea dumneavoastră a fost trimisă cu succes !Vă mulţumim !

Solicită o întâlnire
Vă mulțumim! Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
de la
Pană la


Comentarii și evaluări
comentează despre 08/02/2018 04:51
Loredana Zavalszki
ATENTIE!! Nu cumparati de la aceasta firma careia nu ii pasa de clienti! in 4.01 am plasat o comanda pe siteul nuntatex. am primit comanda prin curier - surpriza! factura a fost facuta pe firma doar pentru materialul cumparat, eu a trebui sa achit transportul care era pe numele personal (desi era cheltuiala firmei), deci 27 ron din banii personali pe care nu mai pot sa ii pun la cheltuieli. in loc sa fie factura pe tot, iar ei sa primeasca banii print cont colector, cum se face la orice comanda. am primit materialele, printre care si 3 m tulle cu sclipici de latime 3 metri la 27 ron. deci 81 ron. a doua surpriza- materialul era de latime 1.5m, care pe site era la 20 ron, nu la 27. cand am reusit sa vb la telefon cu ei mi-au zis ca este o eroare si ca ei nu au avut niciodata acel material la latime de 3 m. Dar pe website apare si poate oricine plasa comanda! mai ales ca te suna pentru confirmarea comenzii si nu iti zice nimeni ca e la 1.5m doar! (apare si astazi, 08.02.2018, dupa ce au zis ca o sa il stearga, deci atentie!). alta problema: materialul ESTE UN REBUT, nu sta nici 2 secunde sclipiciul acela pe material, mi-am umplut camera de sclipici cand l-am scos din pachet. este inutilizabil! DUPA F MULTE insistente si mesaje (asa aleg ei sa rezolve problema si evite in mare parte sa raspunda la telefon) mi-au zis sa fac retur si o sa imi dea banii inapoi. Au facut comanda la curier (asa imi tot spuneau), curierul a venit duoa material in data de 25 ianuarie! eu am vb pt retur in 06.ianuarie! am cerut factura storno si mi-au trimis o poza cu o factura de mana pe email, DUPA MULTE INSISTENTE. mi s-a zis ca voi primi banii dupa primirea materialului. Pe siteul de urmarire al coletului apare livrat in 29 ianuarie. Este 08 februarie si nu mi-am primit banii! sun aproape zilnic si ma mint la telefon, doamna Polat ma minte ca cei de la contabilitate nu isi fac treaba si zice ca o sa imi trimita ea banii din contul personal desi e ILEGAL din moment ce factura storno este facuta de pe firma. Nu mai am cuvinte. EVITATI aceasta firma fantoma! ii suni sa iti ceri banii inapoi si aproape iti rad la telefon!!