Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Marinela Pârvu

Marinela Pârvu
Bucureşti Marius Ionita 0373 78 44 48
MARINELA PÂRVU s-a născut în 1976, în comuna Ghioroiu, jud.Vâlcea şi a debutat în muzica populară la vârsta de 4 ani, după ce ascultase în casă melodii olteneşti interpretate de mama sa. La 15 ani a început să se pregătească cu profesorul Gheorghe Lazăr, la Şcoala Populară de Artă din Bucureşti, pe care a absolvit-o în 1993. A participat la numeroase festivaluri şi concursuri de folclor unde a obţinut o mulţime de premii şi trofee. Dar cel mai important lucru pentru ea a fost, este şi va rămâne recunoaşterea talentului şi vocii sale din partea unor mari NUME ai scenei populare româneşti, precum maeştrii Paraschiv Oprea şi Ionel Budişteanu.
Îi datorează talentul mamei sale care i l-a stimulat şi cultivat într-un mod inedit. Atunci când Marinela avea 3 ani, mama ei i-a pus sub pătuţ o cană cu pământ, aducătoare de talent. Dintre toţi cei cinci copii (4 fete şi 1 băiat) doar ea are voce şi-i duce mai departe pasiunea pentru cântecul popular şi mai ales dorinţa mamei sale care, între timp, a decedat. La scurt timp i-a urmat şi tatăl, iar fratele şi surorile au rămas singuri pe lume. Marinela a fost nevoită să renunţe pentru câţiva ani la muzică – neaducătoare de venituri pentru ea, s-a angajat şi a lucrat ca patiser, meserie pentru care se pregătise la Liceul Economic. Până într-o bună zi când surorile şi fratele său i-au spus răspicat: “Marinela tu trebuie doar să cânţi! Asta a fost dorinţa mamei şi eşti singura dintre noi care poate să i-o împlinească. Vom avea noi grijă de tine!”.
A reluat participările la concursuri şi festivaluri, a început să cânte cu diferite orchestre şi să-şi înnoiască repertoriul. Vocea sa unică, prezenţa scenică şi mai ales seriozitatea au fost remarcate şi de dirijorul şi instrumentistul Nicu Ţane. Taraful acestuia a fost înfiinţat special pentru Marinela în 2006 şi a suferit în timp mici modificări (s-au adăugat orgă, tobe şi suflători) pentru un viitor proiect care a început deja să prindă contur.
Servicii
Alte oraşe
Alte oraşe
Cântăreţi
Cântăreţi
Formaţie
Formaţie
Echipament sunet
Echipament sunetCere oferta pentru serviciile de care ai nevoie
Cererea dumneavoastră a fost trimisă cu succes !Vă mulţumim !
Solicită o întâlnire
Vă mulțumim! Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
de la
Pană la


Comentarii și evaluări