Înregistrare Logare
E-mail: 
Parolă: 

Ţi-ai uitat parola ? Înregistrare Facebook Login

Florarie Online

Florarie Online
Bucureşti Tengher-Vinatoru Anca 0373 78 44 48
Oferim clienţilor noştri o gamă largă de produse cu specific floral.
An de an, rezultatele obţinute demonstrează că activitatea comercială este in plină ascensiune. Serviciul comercial al firmei noastre şi personalul specializat din cadrul firmei se străduiesc să diversifice sortimentaţia de produse şi să îmbunătăţească serviciile oferite clienţilor. Această ofertă se înscrie in acest efort de promovare a produselor noastre.

Datorită diversităţii de produse pe care o oferim, dar si a dorinţei noastre de a ne adapta cerinţelor clienţilor noştri, în aceste pagini comerciale nu veţi regăsi informaţii referitoare la preţuri. Daca sunteţi interesat de un anumit produs vă rugăm să ne contactaţi şi veţi primi informaţii detaliate cu privire la sortimentele ce pot fi livrate, cantităţile şi calităţile pe care le putem oferi şi, bineînţeles, preţurile produsului în diversele sale variante. Atunci când doriţi să primiţi informaţii despre un anumit produs, vă rugăm să fiţi cât mai explicit cu putinţă pentru a ne putea da informaţii exacte.

Vă invităm să studiaţi oferta noastră şi să ne contactaţi pentru detalii. Vom fi onoraţi dacă veţi deveni clientul nostru. 
Servicii
Flori
Flori
Lumânări de nuntă
Lumânări de nuntă
Buchete pentru mirese
Buchete pentru mirese
Decoraţiuni
DecoraţiuniCere oferta pentru serviciile de care ai nevoie
Cererea dumneavoastră a fost trimisă cu succes !Vă mulţumim !
Solicită o întâlnire
Vă mulțumim! Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!
de la
Pană la


Comentarii și evaluări